avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fortat de imprejurari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fortat de imprejurari

De mai multe ori de-a lungul activitatii mele la o societate am fost fortat sa operez in REVISAL acte aditionale nesemnate, cereri de angajare fara semnatura solicitantului, contracte care nu erau semnate... etc. Stiu/am citit si pe aici ca in practica vina este a celui care opreaza toate aceste documente, dar sunt situatii in care suntem fortati de imprejurari si ca sa nu ne pierdem locul de munca recurgem si la astfel de 'artificii', inchidem ochii cum se zice.
Care e solutia sa scapam de aceste fapte neortodoxe?!? #-o
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2015
Nonamenonumber, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 17 Noiembrie 2015
Sa informati angajatorul in scris in legatura cu consecintele inclusiv penale in astfel de situatii.
Aveti vreun document scris de la angajator prin care va comunica sa inregistrati asa ceva in REVISAL?
Nu, doar solicitarea verbala de a face acest lucru, si imprejurarile date.
Ca sa fiti acoperit, ar trebuie sa aveti ceva scris din partea angajatorului.
Acoperit fata de cine? Daca puteti detalia...

Alte discuții în legătură

Inregistrare gresita in revisal Nonamenonumber Nonamenonumber Ce solutii sunt in cazul in care s-a operat gresit unui act ad de prelungire, mai exact nu a fost semnat de catre angajat, dar cu toate acestea s-a operat ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat pe baza unui act adițional la contractul de muncă nesemnat de mine. cum pot obține anularea deciziei de concediere? Diana Elena Fontu Diana Elena Fontu Bună ziua! Am lucrat 3 luni cu cim semnat. Apoi, nu am mai semnat nimic dar am continuat să lucrez o lună. La HR, au înregistrat la Revisal un act ... (vezi toată discuția)
Conditii prelungire contract de munca pe perioada determinata alina0009 alina0009 Buna ziua, In luna aprilie m-am angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior printr-un act aditional perioada a fost prelungita pe inca 3 ... (vezi toată discuția)