avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura deportare din UK
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura deportare din UK

va rog cine are cunostinte despre procedura de deportare din UK.Dupa ce termin pedeapsa de executat acolo.
ma intereseaza doar atunci cand ajung in Romania cum e procedura.
Voi fi preluat de politie sau cum va fi ???
Daca sunt cetatean roman dar familia mea locuieste in Italia pot cere deportarea in Italia??
cu stima tuturor
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:24, 7 Octombrie 2015
Practic, daca sunteti cetatean roman, din momentul deportarii din Marea Britanie aveti drept de sedere libera timp de 90 zile in orice tara din UE, cu exceptia Marii Britanii. Autoritatile italiene au dreptul sa va refuze accesul in Italia prin masuri de administratie publica.

Daca nu sunteti cetatean roman banuiesc ca nu veti fi deportat in Romania, cu exceptia cazului in care sunteti azilant recunoscut de statul roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azil politic in eu tariq tariq buna ziua sunt cetetean straiin casatorit cu o romanca am permis de sedere valabil 5 ani pot eu impreuna cu sotia sa mergem in danemarca si cerem azil acolo? ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)
Divort cetateni italieni in romania suciu_diana suciu_diana Buna ziua, este posibil ca 2 persoane de cetatienie italiana, casatorie sub legea italiana sa divorteze in Romania si apoi actul sa fie recunoscut si de ... (vezi toată discuția)