avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa 2 de munca nerecunoscuta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa 2 de munca nerecunoscuta

Timp de 17 ani am lucrat la o sectie a unei intreprinderi unde toti colegii mei au primit grupa 2 de munca. Mie mi s-a refuzat acest lucru pentru ca, desi lucram in acelasi loc, aceleasi conditii, am fost platita de la un alt departament . Acest lucru s-a petrecut intre anii 1982-1999. Este posibil sa obtin si eu recunoasterea conditiilor de lucru ? Mai exista colegi care pot depune marturie asupra locului unde mi-am desfasurat activitatea.

Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 6 Octombrie 2015
Exista probabilitatea ca o eventuala actiune in instanta sa va fie respinsa ca fiind prescrisa.

Chiar daca ati lucrat in acelasi loc, pe tabelele oficiale care se intocmeau anual pentru cei care lucrau in grupe superioare de munca probabil ca dvs. nu ati fost trecut si de aceea nu vi se poate elibera adeverinta pentru activitatea desfasurata in grupa de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie - grupa 1 - pe cine sa dau in judecata? cucuruzu cucuruzu Buna ziua! Problema sta in felul urmator: Tatal meu a lucrat 2 ani cu grupa 1 de munca la o intreprindere care acum este desfiintata si arhiva ei este acum ... (vezi toată discuția)
Strungar Rotmioa Rotmioa Nu inteleg cum este cu functia de strungar ,de ce nu se incadreaza la grupa 2 de munca desi am adeverinta . raspunsul primit de la Casa de pensiia fost ca ... (vezi toată discuția)
Beneficiaza de incadrarea in grupele i si ii sabouelena sabouelena Soțul meu a lucrat la Intreprinderea Mecanică de Mașini și Utilaje Miniere Baia Mare în ani 1980-1982 ca lăcătuș montator utilaj minier,și a ... (vezi toată discuția)