avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Situatia elementelor de activ si pasiv la asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Situatia elementelor de activ si pasiv la asociatia de proprietari

in luna iunie asociatia de proprietari a incheiat un acord de reesalonare cu Radet de lei 27000. In prezent asociatia mai are de achitat la radet aprox.6000 lei.
Acum avem un nou administrator care este in curs de elaborare a acestei situatii acum si doresc sa il verific.

In Pasiv se trece toata suma datoriei la Radet-adica lei 27000 generata in luna iunie chiar daca intre timp am achitat aprox lei 21000?

In Activ se trece numai suma ramasa de plata la Radet, sau suma de plata ramasa la radet si nedistribuita?
Unde apar sumele de la Radet din acordul de reesalonare pe care le-a platuit asociatia?

Alte discuții în legătură

Debite catre asociatie gusy2010 gusy2010 Am achizitionat de curand un apartament prin licitatie. Acum vreau sa-l vand, iar cei de la asociatie nu vor sa-mi dea o adeverinta in acest sens, pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Penalitati radet ciandreiciu ciandreiciu Buna ziua, asociatia de proprietari a incheiat anul trecut in noiembrie un contract de reesalonare a datoriilor si penalitatilor cu furnizorul ... (vezi toată discuția)
Reesalonare datorie radet miky0 miky0 Am avut datorie de 177.000 ron catre radet.S-a incheiat contract de reesalonare a datoriei catre radet.Au fost fixate 36 de rate lunare din iunie 2009-mai ... (vezi toată discuția)