avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit casa mostenita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit casa mostenita

Buna seara!
Sotul meu a mostenit o casa in urma decesului mamei sale. Impozitul pe aceasta casa pentru anul in curs a fost achitat la inceputul anului 2015.
Ni s-a spus ca acum, in urma efectuarii succesiunii, acest impozit trebuie platit inca o data. Este legal? Ca logic sigur nu e... :(
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: manuela1302 , utilizator 15:46, 8 Octombrie 2015
Când a decedat mama sotului dvs?
În 15 martie 2015.
Niciun răspuns? Nu s-a mai confruntat nimeni cu o situație similară?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit neachitat- posesor decedat apacareplange apacareplange Buna ziua. Vreau sa va aduc la cunostinta urmatorul fapt: mama a decedat acum 1 luna ( tata acum 5 ani), iar mama a avut doua carduri de credit( unul cu 3000 ... (vezi toată discuția)
Succesiune alexandru_floarea64 alexandru_floarea64 Buna seara . Ma numesc Alexandru Floarea si am o intrebare pentru d-l avocat: in anul 2001 socrul meu a decedat si nu s-a deschis succesiune; in 2005 a ... (vezi toată discuția)
Succesiune padurar padurar Tatal meu a decedat in urma cu mai multi ani aproximativ 20 ani , sunt unicul fiu si nu s-a facut succesiunea si nici certificate de mostenitor nu s-au ... (vezi toată discuția)