avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cati metri patrati imi revin dintr-o cota?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cati metri patrati imi revin dintr-o cota?

Buna seara,
Urmeaza sa primesc o mostenire, iar in urma unei alte impartiri a terenului mi s-a calculat ca ar urma sa primesc o cota de 34/56 dintr-un hectar si 1510 mp (metri patrati). Imi spuneti va rog cati metri patrati ar urma sa primesc mai exact? Mentionez ca terenul este in Teregova, Caras-Severin.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 06:40, 6 Octombrie 2015
Cota de 34/56 dintr-un hectar si 1510 mp inseamna 6988,22 m.p. teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât înseamnă 3/32 dintr-un teren de 231 metri pătraţi? avocat11 avocat11 Cunoaşte cineva răspunsul corect: Cât înseamna 3/32 dintr-un teren de 231 metri? Dar 29/32? Mulţumesc! (vezi toată discuția)
Donatie Coltea Coltea Buna ziua in urma decesului bunicilor de mama au mostenit mama si sora ei bunurile lor s-a facut succesiunea iar sora a mostenit 1/6 iar mama restul ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg ce înseamnă cotele din cartea funciară. vă rog să mă lămuriți familistu familistu Buna seara, Ce inseamna: Intabulare, drept de PROPRIETATE, dobandit prin Succesiune, cota actuala 39/128. 39/128 ce reprezinta mp, volum, sau cifre ... (vezi toată discuția)