avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna dimineata - amenintare cu sechestru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna dimineata - amenintare cu sechestru

Ma confrut iarasi cu o problema banca la care am credit si am restante pe trei luni ma ameninta cu sechestru cu tot ca eu nu am absolut nici un bun pe numele meu in afara de indemnizatia de crestere a copilului se poate pune sechestru pe bunurile parintilor sau a fratilor daca ei nu sunt giranti
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:04, 6 Octombrie 2015
Daca nu aveti bunuri mobile si imobile pe numele d-voastra, nu are ce urmari. Totusi mergeti la banca si solicitati o reesalonare a creditului.
O zi buna.
Nu pot face obiectul unei executari silite decat bunurile sau veniturile dvs nu si ale celorlalte rude, mai ales ca acestia nu au si calitatea de giranti.

Indemnizatia de crestere a copilului nu poate face obiectul popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Poate banca pune sechestru pe casa? AlexMartinP AlexMartinP As vrea sa stiu si eu daca banca poate pune sechestru pe o casa care nu este pe numele meu, am doar adresa acolo. Am luat creditul doar cu buletinul, fara ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)