avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martori la redactarea certificatului de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martori la redactarea certificatului de mostenitor

sunt unic mostenitor la masa succesorala si as dori sa obtin certificat de mostenitor ,la notar . Trebuie sa ma prezint si cu martori care l-au cunoscut pe defunct ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:56, 6 Octombrie 2015
Mergeti la biroul unui notar public cu actele de stare civila,certificat de deces,dupa studiul actelor vi se va comunica daca mai aveti nevoie de alte acte,martori,care sunt costurile etc.Martorii sunt necesari pt a declara in fata notarului public ca defunctul nu mai are si alti mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mariafarau@yahoo.com mariafarau@yahoo.com Buna ziua. Am si eu o intrebare. Ce acte trebuie si care sunt demersurile pentru succesiune in urma decesului parintilor . (vezi toată discuția)
Mostenire locuinta de la parinte decedat in calitate de copil ... alina_25 alina_25 Mostenire locuinta de la parinte decedat in calitate de copil unic. Unei cunostiinte i-a murit tatal si este interesata care este procedura de urmat ... (vezi toată discuția)
Succesiune macinic macinic Buna ziua, As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii. Aceasta poate avea loc numai in judetul unde defunctul a locuit sau se poate ... (vezi toată discuția)