avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna seara am lucrat de anul trecut din data de 1 iunie 2014 pana pe 3 dec 2014 program de 8 ore iar apoi din 4 dec 2014 pana pe 21 sept 2015 program de 2 ore la alta societate. Din 20 mai 2015 am inceput paralel sa lucrez cu program de 8 ore pana pe 21 sept cand am incetat activitatea in ambelel locuri. Dupa calculele mele reiesea ca as avea un an lucrat in 2 ani.dar cand am depus dosarul la somaj in termen de zile ca sa am continuitate mi s a spus ca as mai avea nevoie de 14 zile lucrate ca sa pot lua somaj. Am gasit undeva sa ma angajez pt 2 sapt perioada determinata. Va rog sa mi spuneti daca aceasta intrerupere din 21 sept pana in prezent cam doua sapt .ar afecta in caz de as raman insarcinata si as trece din somaj in concediu de maternitate in caz de as ramane insarcinata luna aceasta .va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:11, 6 Octombrie 2015
Aceasta intrerupere nu va afecteaza nici la a beneficia de concediul de maternitate si nici de concediul crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiții acordare concediu de maternitate/ccc(2 ani) NicoletaMarcela NicoletaMarcela Buna seara, as dori sa ma lămuriti in privinta condițiilor de acordare a concediului de maternitate, respectiv CCC(cei 2 ani). Sunt însărcinată in 12 ... (vezi toată discuția)
Indemnizația pentru creșterea copilului diana8924 diana8924 Buna ziua !Am si eu o intrebare ce ma macină. Sunt angajată din anul 2014 iar in luna iulie am avut o întrerupere de contract de 2 luni căci pe 19 sept m ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)