avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Condiții acordare concediu de maternitate/CCC(2 ani)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Condiții acordare concediu de maternitate/CCC(2 ani)

Buna seara, as dori sa ma lămuriti in privinta condițiilor de acordare a concediului de maternitate, respectiv CCC(cei 2 ani).
Sunt însărcinată in 12 săpt. La data de 01.12.19 voi avea un an la actualul loc de munca, inainte de acesta am avut o întrerupere de 6 luni(1 iunie 2018-01.12.18). Ma afecteaza cu ceva, sau doar ultimul an dinaintea nașterii se ia in calcul ? Mentionez ca data nasterii e 30.05.20. Între timp, mi s-a mai propus un job, în paralel, 4 ore, și parca as fi interesată, atâta vreme cât pot, si nu am probleme cu sarcina. Intrebare:
- daca lucrez in 2 locuri, ambele venituri imi vor intra in calculul concediului de maternitate, respectiv cei 2 ani pt care as opta pt CCC? De asemenea, bonurile de masa se iau in considerare? Mentionez ca sunt impozitate.
Si inca o întrebare:
- mentionez ca am anunțat la serviciu ca sunt însărcinată, si tocmai acum conducerea doreste sa ma avanseze in functie, dar cica nu ar fi posibil, pe motiv ca am anuntat ca sunt insarcinata. E posibil asa ceva? Cu ce i-ar afecta?Multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Somaj alexacris alexacris Buna seara am lucrat de anul trecut din data de 1 iunie 2014 pana pe 3 dec 2014 program de 8 ore iar apoi din 4 dec 2014 pana pe 21 sept 2015 program de 2 ore ... (vezi toată discuția)
Somaj; prenatal; ccc mami2 mami2 buna ziua . sunt in somaj din decembrie anul trecut si sunt insarcinata in 22 sapt . in timpul somajului am avut aproape 90 zile concediu medical ( o data 2 ... (vezi toată discuția)
Ccc - intrerupere o saptamana in carnetul de munca macovei adina macovei adina Buna ziua, Am si eu o intrebare: In cazul in care sunt insarcinta si am intrerupere o sapt. pe cartea de munca beneficiez de CIC? Sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)