avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical in perioada de preaviz

se poate lua concediu medical in perioada de preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 7 Octombrie 2015
Da, se poate lua concediu medical in perioada de preaviz.

In acest caz, in situatia in care in perioada de preaviz contractul individual de munca este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzator.

art.81 C.mun.
...
(6) In situatia in care in perioada de preaviz contractul individual de munca este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzator.
....

art.75 C.mun.
....
(3) In situatia in care in perioada de preaviz contractul individual de munca este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzator, cu exceptia cazului prevazut la art. 51 alin. (2).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in preaviz eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce se intampla daca intri in concediu medical in perioada preavizului ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de preaviz adriana2608 adriana2608 Daca un angajat intra in concediu medical in perioada de preaviz, se prelungeste preavizul cu cate zile de concediu medical are ? Primeste salariu in aceste ... (vezi toată discuția)
Preaviz lumi007 lumi007 Buna ziua , as dori sa stiu, daca in perioada de preaviz data de angajator, pentru o functie de conducere, se accepta concediul medical? In puteti spune un ... (vezi toată discuția)