avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire firma inactiva
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire firma inactiva

Buna ziua!

Am o microintreprindere inactiva de anu buni.
Sediul societatii a ramas la vechea adresa, respectiv un apartament, care mi-a apartinut, dar pe care am vandut-o acum 8 ani.
Cu noile reglementari ale codului fiscal referitoare la taxele locale, ce se poate intampla cu impozitul pe apartamentul respectiv, daca se stie ca in orasul nostru impozitul pe cladiri va creste de 10 ori in cazul spatiilor folosite cu destinatie economica ?

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri Florian59 Florian59 Buna ziua , am o intrebare , detin un imobil format din 2 corpuri separate de cladiri in aceeasi curte . intr-un din corpuri locuieste mama mea cu drept de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta marcelfarcas marcelfarcas Va rog sa imi spuneti unde gasesc informatii despre cum se calculeaza impozitul pentru o locuinta daca vreau ca sa inchiriez o camera pentru a folosi drept ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)