avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general After School
Discuție deschisă în Contabilitate în general

After School

Buna ziua, la scoala noastra se deruleaza programul "Scoala dupa scoala". Exista Asoc. parintilor iar doamnele invatatoare au PFA deschis, as dori sa stiu daca din punct de vedere juridic este legal si transparent daca plata se face prin asociatie conform unui contract incheiat in prealabil.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ayana2 , utilizator 12:56, 8 Octombrie 2015
Programul "Scoala dupa scoala" este un proiect finantat din fonduri europene sau este o activitate desfasurata de Asociatia de parinti in colaborare cu doamnele invatatoare?
Proiectul educational este conceput conform metodologiei si avizat de Inspectorat, finantarea se face din contributia parintilor iar programul se desfasoara in cladirea scolii. Mentionez ca Asociatia are un contract de comodat cu Primaria localitatii si hotararea Consilului Local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati platite de parinti- in scoala publica mishuletz mishuletz Buna seara, Sunt profesor si trainer pentru un program educational de dezvoltare prin joc a abilitatilor sociale si emotionale pentru copii. Acest program ... (vezi toată discuția)
Legea after school ocb ocb Buna Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta lege, a trecut se pot face acea cerere catre scoala si daca exista un model? Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie parinti cpaula cpaula In data de 20 aprilie 2012 am trimis un e-mail catre scoala in care invata fiul meu, rugandu-l pe D-nul Director sa informeze parintii din scoala de ... (vezi toată discuția)