avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite neplatite din 2007, anulare penalitati
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite neplatite din 2007, anulare penalitati

Buna ziua , am si eu o intrebare sunt divortata din 2010 ,am ramas cu 6 copii toti elevi , fostul plecase in germania si nu s-a mai intors din 2007 nu s-a mai platit taxele la impozit pe apart si gunoi , in 2011 am fost pensionata pe caz de boala acum am o pensie de invaliditate de 400 roni pensie alimentara primesc din 3 in 3 luni cate 45 lei de copil acum cateva zile am primit un pilc de la taxe si impozite cu suma uriasa de 44 mil datoria calc la gunoi si impozit sunt de 17 mil si restul majorari si penalizari avand pensia mica ar trebui sa fiu scutita de plata impozitului am fost la ei imediat dupa ce m-am pensionat si au zis ca nu se poate ptr ca nu am partajul cu fostul si ei nu pot calcula , dar pe pensia mea de boala ei au pus poprire din 2011 de cand am pensia cate 30 lei pe lunadar se pare ca ei nu mai scad nimic , m-as incadra la anularea penalitatilor dupa cum am citit pe aici ? cu pensia alimentara am facut si dosar la ministerul justitiei de 2 ani dar inca nimic . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite Angela71 Angela71 Buna ziua , sunt divortata din 2010, cu 2 copii minori cu pensie de boala de 400 lei , nu am avut posibilitate financiara pentru un partaj , fostul sot este ... (vezi toată discuția)
De ce nu mi se ia in calcul vechimea? raudabun raudabun Buna ziua! Am lucrat 3 ani si 9 luni apoi m-am pensionat iar in momentul de fata beneficiez de o pensie de invaliditate de 400 ron dar o nelamurire am. ... (vezi toată discuția)
Pensie boala grad 2 Daniel1900 Daniel1900 La pensia de grad 2 ce anume se ia in considerare pentru a fi pensia mai mare ca si valoare? Conteaza de ce boli suferi? De gravitatea lor? Multumesc si astept ... (vezi toată discuția)