Buna ziua , sunt divortata din 2010, cu 2 copii minori cu pensie de boala de 400 lei , nu am avut posibilitate financiara pentru un partaj , fostul sot este plecat in germania din 2010 . Azi am fost sa incerc sa platesc din restantele din impozit pe apart. dar nu au vrut sa imi i-a banii pana nu platesc amenda fostului sot care este de 500 lei , iar datoria la impozit pe cativa ani a crescut foarte mult exact cum se calculeaza la Camatarii , din 2012 de cand am pensia am retinere 40 de lei tot pentru impozit , fostul sot este decazut din drepturi nu primesc pensia alimentara de la el acum mai trebuie sa-i platesc si amenziile ?Am ramas cu 6 copii cand a plecat el nu am putut sa platesc si la stat , apoi am fost operata si pensionata greu de tot , am fost de 3 ori pana acum sa vorbesc cu ei acol la birou sa pot achita din datorie dar nici nu vor sa stea de vorba cu mine , imi spun ca asa este legea si nu pot sa ma ajute cu nimic si daca nu platesc acum amenda si restanta la impozit se va pune sechestru , ma vor da in tribunal nici numai stiu ce sa fac stie cineva vreo rezolvare la problema mea? Va multumesc !
Exista prevedere in codul fiscal care prevede ca se achita cu prioritate amenzile si ulterior impozitele
Desfasurati demersuri ca sa achitati initial amenda si ulterior impozitele restante