avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Taxe si impozite
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Taxe si impozite

Buna ziua , sunt divortata din 2010, cu 2 copii minori cu pensie de boala de 400 lei , nu am avut posibilitate financiara pentru un partaj , fostul sot este plecat in germania din 2010 . Azi am fost sa incerc sa platesc din restantele din impozit pe apart. dar nu au vrut sa imi i-a banii pana nu platesc amenda fostului sot care este de 500 lei , iar datoria la impozit pe cativa ani a crescut foarte mult exact cum se calculeaza la Camatarii , din 2012 de cand am pensia am retinere 40 de lei tot pentru impozit , fostul sot este decazut din drepturi nu primesc pensia alimentara de la el acum mai trebuie sa-i platesc si amenziile ?Am ramas cu 6 copii cand a plecat el nu am putut sa platesc si la stat , apoi am fost operata si pensionata greu de tot , am fost de 3 ori pana acum sa vorbesc cu ei acol la birou sa pot achita din datorie dar nici nu vor sa stea de vorba cu mine , imi spun ca asa este legea si nu pot sa ma ajute cu nimic si daca nu platesc acum amenda si restanta la impozit se va pune sechestru , ma vor da in tribunal nici numai stiu ce sa fac stie cineva vreo rezolvare la problema mea? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:51, 11 Martie 2016
Exista prevedere in codul fiscal care prevede ca se achita cu prioritate amenzile si ulterior impozitele
Desfasurati demersuri ca sa achitati initial amenda si ulterior impozitele restante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite neplatite din 2007, anulare penalitati Angela71 Angela71 Buna ziua , am si eu o intrebare sunt divortata din 2010 ,am ramas cu 6 copii toti elevi , fostul plecase in germania si nu s-a mai intors din 2007 nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Chemat in instanta andrei8181 andrei8181 Craciun fericit ! Am primit plic ca pe 20 ianuarie 2017 sunt chemat in instanta in calitate de parat. Asociatia de proprietari ma dat in judecata pt 400 ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si amenda neplatita meri_tt meri_tt buna ziua Sotul meu nu mai e in tara,nu am divortat,eu am ramas in apartament,cand sa platesc impozitul nu mi-au fost primitii banii daca nu achit o amenda a ... (vezi toată discuția)