avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit si amenda neplatita
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit si amenda neplatita

buna ziua
Sotul meu nu mai e in tara,nu am divortat,eu am ramas in apartament,cand sa platesc impozitul nu mi-au fost primitii banii daca nu achit o amenda a lui de vreo 8 ani.Intrebarea mea este: daca amandoi suntem proprietari in acte,de ce nu pot plati impozitul? sotul meu e plecat de ceva timp,si nu ma tinem nicio legatura Cum sa procedez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:14, 17 Martie 2016
Art 165 cod fiscal prevede obligativitatea ca in cazul existentei de amenzi,contribuabilul sa achite cu precadere debitele de natura amenzi contraventionale si ulterior sa poata achita impozitele,taxe,etc
Solicitați ca amenda să fie înregistrată pe rolul fiscal al soțului dvs.

Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2016
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingerea creantelor fiscale (amenzi) ady09 ady09 Buna seara Detin un imobil impreuna cu sotia mea fiind inregistrati amandoi la serviciu impozite si taxe pe aceasi pozitie. Unul dintre proprietari are o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare masina la primarie mariustz mariustz Bun gasit, Sper sa ma poata lamurii cineva. Vreau sa inmatriculez o masina pe numele bunicii,azi a fost la primarie si a scos o \"nota de plata\" prin care ... (vezi toată discuția)
Refuzare înregistrare fiscal auto primarie Andreyas86 Andreyas86 Buna ziua, mă aflu în situația de a nu putea înregistra fiscal pe numele meu o masina datorită unei amenzi,si o să vă descriu situatia.Am cumpărat o ... (vezi toată discuția)