avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Reziliere contract

Buna ziua,
as dori sa stiu in ce conditii se poate rezilia un contract de executie lucrari cu o societate comerciala aflata in procedura de insolventa si de asemenea care sunt conditiile de recuperare a prejudiciului.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:03, 21 Octombrie 2015
Trebuie sa va inscrieti la masa credala cu suma pe care o aveti de recuperat. Sa aveti in vedere ca pentru acest demers trebuie respectat un anumit termen stabilit de instanta; in caz contrar cerere dvs. va fi respinsa ca tardiva.
Multumesc foarte mult!
Puteti sa solicitati rezilierea contractului, si efectuarea platilor la zi, motivul fiind tocmai faptul ca firma este in faliment/insolventa si prezinta risc de neplata a datoriei catre dvs.
Cu stima,
Marius Bote..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unei facturi cu un dezvoltator in faliment seti seti Ce se intampla cu un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament insotit de o factura fiscala prin care cumparatorul se obliga sa achite contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Reziliere in insolventa andabej andabej Pot rezilia un contract pentru motivul neplatii, in temeiul clauzei contractuale, chiar daca societatea este in insolventa? (vezi toată discuția)
Actiuni la o firma ce a falimentat lorand.suiogan lorand.suiogan Buna ziua, Deţin un certificat de acţionar cu un numar de 149 de acţiuni la societatea PETROLSUB S.A din data de 03.08.1996.Din câte am inţeles ... (vezi toată discuția)