avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajarea dupa CCC, insarcinata fiind in 3 luni...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajarea dupa CCC, insarcinata fiind in 3 luni...

Buna ziua! am terminat CCC pentru primul copil, iar de maine merg la lucru... fiind insarcinata in 3 luni ma intreb ce drepturi am eu, tinand cont ca abia m-am angajat. pot beneficia de concediu prenatal?si inca o intrebare,la primul copil am beneficiat de minimul de 600 lei, iar acum am salariul in CIM de 1600 de lei. cum se calculeaza indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: petosticky1979 , utilizator 12:58, 7 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal dupa ccc georginica georginica Sunt insarcinata cu al doilea copil si voi naste pe 02.08.2010. Sunt in concediu crestere copil pana pe 13.05.2010. Dupa terminarea CCC-ului doresc sa intru ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc2? vintu_alina vintu_alina buna ziua.am si eu o intrebare sper ca ma poate ajuta cineva,in momentul de fata eu sunt in conediu ptr cresterea copilului(1an si 6 luni) si am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)