avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transfer dosar de la o judecatorie la alta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Transfer dosar de la o judecatorie la alta

In cazul actiunii de "revendicare imobiliara", la primul termen s-a decis ca dosarul trebuie transferat la judecatoria de pe raza unde se afla imobilul respectiv. Cam cat dureaza transferul dosarului ? Se fac din nou citatii ? Ce proceduri mai sunt ? Oricum taxa de timbrru este platita, actele sunt in regula....
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 11:01, 8 Octombrie 2015
Urmeaza sa fie redactata hotararea de declinare a competentei, dosarul va pleca apoi la judecatoria de la locul situarii imobilului.
Ulterior veti primi citatie de la aceasta noua instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta partaj bunuri comune diana22 diana22 in cazul unui partaj bunuri comune, in care sunt mai multe bunuri aflate in localitati de circumscriptii diferite, ce instanta este competenta? (vezi toată discuția)
Incuvintare executare silita saly30 saly30 buna ziua am depus o cerere de incuvintare executare la cornetu imobilul care trebuie executat se afla in ilfov ,debitoarea are domicililul in ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala C.POP C.POP Am fost chemat in judecata de sotie(divort) la domiciliul parintilor ei unde locuieste flotant, invocand ca am locuit impreuna acolo,iar eu am parasit ... (vezi toată discuția)