avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... TREAPTA DE SALARIZARE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

TREAPTA DE SALARIZARE

Buna-ziua.V-as ruga sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea speta:In anul2013 luna februarie am fost promovata in functia publica de consilier superior 3in cadrul unei primarii de comuna.La implinirea celor 2 ani pot primi treapta a doua de salarizaresi care este procedura in caz afirmativ.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:18, 8 Octombrie 2015
Nu puteti avansa in treptele de salarizare, pentru ca acestea numai exista. Pana cand Guvernul nu va asimila si administratia locala cu cea centrala, sa putem alinia si noi salariile la nivelul celor corespunzatoare fostei trepte 1 de salarizare , in gradele profesionale ale functionarilor publici, salariul stabilit pentru grad profesional superior fosta treapta 3 este maximul pe care il puteti obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in treapta de salarizare rodica_rodi rodica_rodi Buna seara!as dori sa imi raspundeti si mie la o intrebare referitoare la avansarea in treapta superioara de salarizare.Sunt functionar public -referent grad ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici in 2014 gimimic gimimic sunt functionar public consilier, grad superior, treapta 3 din anul 2012 , martie. Vreau sa stiu daca, dupa 2 ani pot avansa intr-o treapta superioara ? pe ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt un functionar public cu o vechime in munca de 26 ani (17 ani in administratia finantelor publice si de 4 ani in adminstratie locala),mentionez ... (vezi toată discuția)