avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Drept retur produse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Drept retur produse

In OUG 34/2014 exista urmatorul articol:
"Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce prive
şte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:
a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist. "

Cf. articolului de mai sus in cazul in care doresc sa efectuez o comanda online pentru un produs exista posibilitatea ca sa nu il pot returna?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:59, 8 Octombrie 2015
In cazul dvs. e vorba de un contract de vanzare, nu de prestari servicii.

Puteti returna produsul insa ar fi bine sa cititi inainte de a comanda ce scrie la politica de returnare. Unele produse nu se pot returna decat sigilate (ambalajele lor sau unele componente, de ex. cartusele de la imprimante ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse digitale cristian_edmond cristian_edmond Am făcut o comandă de cărți pe site-ul NEMIRA,și am achitat online costul.Se pare că din greșala mea,am bifat \" ebook\" in loc de paperback. Am sesizat ... (vezi toată discuția)
Returnare produse personalizate NicoValcu NicoValcu Buna ziua, mi-am cumparat un produs personalizat si m-am razgandit. Mai pot face ceva? Multumesc! (vezi toată discuția)
Comertul online saionara saionara am unele nelamuriri cu privire la garantia si returnarea produselor. ca si magazin online neplatitor de TVA, pot sa pun o taxa retur in cazul in care ... (vezi toată discuția)