avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit prima casa fara semnatura sau implicare sot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit prima casa fara semnatura sau implicare sot

Buna ziua,

Se poate lua un credit Prima Casa fara a fi implicat -semnatura , drepturi, obligatii - sot?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mamica2008 , utilizator 16:54, 8 Octombrie 2015
doar daca va permiteti financiar si sunteti casatoriti sub regimul separatiei de bunuri.
financiar =da
casatorie cu separatie bunuri = nu

singura solutie - accesare dupa divort?

multumesc!
daca va indreptati spre un divort, da, accesati dupa divort, daca nu, puteti sa va schimbati regimul matromonial oricand daca sotul e de acord.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! suntem în aceeași casa, insa de 8 ani suntem separați ... Ionescu Ionela Ionescu Ionela Bună ziua! Suntem în aceeași casa, insa de 8 ani suntem separați in fapt. Între timp, el și a construit o casa iar eu am achiziționat un ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa ma casatoresc si am nevoie de un sfat \"prenuptial\" draga55 draga55 Intentionez sa ma casatoresc intr un viitor apropiat si va scriu din dorinta de a fi sfatuita ,din timp, asupra ce e mai bine sa fac, pt a ma simti protejata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in ce conditii se poate face o separare de bunuri sau ... OanaMihaela16 OanaMihaela16 Buna ziua.In ce conditii se poate face o separare de bunuri sau conventie matrimoniala inatinte de implinirea a 1 an de casatorie.specific ca acest document ... (vezi toată discuția)