avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... studii superioare de lunga durata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

studii superioare de lunga durata

an terminat anul acesta cursurile facultatii de ecologie bucuresti ( 3 ani ) am luat si diploma de licenta, vreau sa stiu in ce clasa sunt in cea de studii superioare de scurta durata sau in cea de studii superioare de lunga durata?
Cel mai recent răspuns: ispires , utilizator 19:00, 8 Octombrie 2015
Este de scurta durata scolarizarea in facultate ( 3 ani ). Studiile de lunga durata sunt inclusiv cu masterat. Eu am 5 ani de facultate si se echivaleaza cu 3 plus master de 2 acum. Am renuntat la doctorat (treburi importante pentru natiune :) ).
atunci dece pe fisele de inscriere la joburi scrie in felu urmator? studii de scurta durata,............ studii de lunga durata,......... studii de master sau doctorat(in aceiasi casuta)?
fiindca sunt studii de 3 ani (scurta durata), studii de 5 ani (lunga durata ) studii de 3 ani plus master ( studii master - posibil) si studii doctorat - studii plus master plus doctorat
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2015
ispires, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Studiu superioare de lunga durata=licenta+master? IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. Sunt absolventa licenta (3 ani)+master(2ani) -acelasi domeniu de studiu pentru ambele. Sunt incadrata pe un post in invatamant, la un liceu ... (vezi toată discuția)
Promovarea angajatilor care au absolvit studii superioare cu diploma de licenta mmica mmica Doresc sa stiu daca pentru angajarea unei persoane care are studii superioare absolvite dupa 2009 (cursuri de zii de 3 ani) cu diploma de licenta ( fara master ... (vezi toată discuția)