avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cu boxa mai mica decat in acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cu boxa mai mica decat in acte

Buna seara.Am vandut un apartament care are si boxa.Problema e boxa pentru ca in cadastru intocmit in 2000 scrie ca are 12 mp,in actul de vanzare nu scrie dimensiunea .Boxa e mai mica, are 6 mp.Acum noul proprietar imi cere boxa de 12 mp. Ce pot face? Eu nu am stiut ca in cadastru sunt trecuti 12 m.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 09:53, 9 Octombrie 2015
Initial verificati inscrisurile din cartea tehnica a constructiei
Dacă este mai puțin de 1 an , de când ați făcut vc. stabiliți cu cumpărătorul să îi returnați o sumă de bani în contul celor 6mp diferență. iar acesta va face rectificare de CF pt. suprafața real deținută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie corespondenta suprafata pivnita cf / suprafata de facto huacasinc huacasinc buna ziua, as avea nevoie de ajutorul d-voastra intr-o chestiunea privind o pivnita. am cumparat anul trecut un apartament intr-o cladire veche, iar pe cf e ... (vezi toată discuția)
Masuratoare cadastru mai mica decat cea reala(si cea din acte) mircea192 mircea192 Buna ziua Ma numesc D.M. si doresc sa achizitionez o casa prin Prima casa. Casa respectriva se afla in Bucuresti. In actele de proprietate apare valoarea ... (vezi toată discuția)
Boxa comuna,am și eu o întrebare sau mai mult ... Gheorghe precup Gheorghe precup Boxa blocului Bună ziua,am și eu o întrebare sau mai mult nelămurire.Am cumpărat o garsoniera la parterul blocului de 36 mp aferent contractului V/C și ... (vezi toată discuția)