avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurat sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurat sanatate

Buna seara,

Ultimul an am fost plecata din tara, iar de cand m-am intors sunt in evidenta AJOFM. Acum nu figurez la casa de sanatate ca asigurat.
Am o foaie de evidenta de la AJOFM unde se precizeaza ca prezentul document atesta statutul de somer indemnizat si de asigurat in cadrul sistemului public de pensii si sanatate. Sa ma duc cu aceasta foaie de evidenta la Casa de sanatate ca sa apar ca asigurat?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:46, 9 Octombrie 2015
1. Somerii indemnizati sunt asigurati la sanatate si pensie, contributiile fiind platite de Agentia de Somaj de la buget.

2. Mergeti la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sa vedeti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj si alte venituri cameliahutanu cameliahutanu As dori urmatoarele informatii: 1. Care este cuantumul actual al veniturilor pe care le poate realiza un somer fara sa-si piarda dreptul la indemnizatie si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la 2 ani mine58 mine58 Buna seara, Azi fata mea a primit un plic de AJOFM ca are de plata pentru 2013 suma de 163 lei cas si impozit pe venit si nu stim ce reprezinta, Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Somaj grigstav grigstav Perioada de somaj este considerata vechime si ce valoare contributiva se aduna la contributia pentru pensii? Aceasta perioada este luata in calcul pentru ... (vezi toată discuția)