avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Executare silita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Executare silita

Buna ziua, speta:
Sediul social al unei societati din anul 2000 ( G) este declarat la domiciliul administratorului cu un procent de 10% din actiuni.
Compania (G) este suspendata din pricina problemelor financiare de anul trecut. Compania (G) are o datorie catre o alta companii din alta tara in valoare de 7000 euro.Acestia au dat (G)in judecata pentru recuperarea sumei mai sus mentionate,societatea din tara a recunoscut datoria dar nu are bani pentru a inchide debitul.Zilele trecute administratora a primit acasa o foaie in care intr-o zi lucratoare a fost anuntata ca va venii executorul acasa pentru a sigila anumite bunuri. Va mentionez ca acolo este o casa privata si nu exista nici un bun al companiei. Are voie executorul sa intre sa sigileze bunurile propietate personala?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:27, 9 Octombrie 2015
Nu are voie executorul să intre să și să sechestreze bunuri decât dacă poate dovedi că sunt ale debitorului, adică ale persoanei juridice.

Dacă va veni îl informați că firma nu are niciun bun la acea adresă.
Facturile bunurilor nu le mai are insa poate dovedii in actele firmei ce bunuri sunt.
Multumesc de raspuns!
Nu dvs ci executorul trebuie să facă dovada. Nu are voie să sechestreze bunurile altcvuiva. Ar fi infracțiune , există executori care au urmărire penală pentru așa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru anaf pe masina veronicapopa veronicapopa Societatea pe care o administrez are datorii de 25.000 lei la stat. ANAF mi-a pus sechestru asigurator pe masina, iar politia m-a oprit in trafic si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Executare silita, bunuri care nu apartin debitorului alex_cod alex_cod buna ziua, mama mea a primit in urma cu cateva zile o somatie de executare silita si am nevoie de cateva lamuriri. in primul rand singurele bunuri din casa ... (vezi toată discuția)
Echipamente furate din masina de serviciu furygreen furygreen Buna ziua! Va solicit un sfat intr-o problema pe care o are un prieten. El lucreaza la o societate comerciala care are diverse lucrari pe anumite santiere ... (vezi toată discuția)