avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflict de interese

Am accesat niste fonduri europene pe un S.R.L-D. si toata lumea spune ca nu ai voie sa cumperi de la firmele din familia ta bunuri pentru firma ta ca nush ce conflict de interese. Daca eu aduc 3-4 oferte care demonstreaza ca oferta firmelor din familia mea e mai ieftina care e problema? mentionez ca in codul penal (tot ce am gasit eu) referitor la conflictul de interese se refera strict la cei care ocupa o functie publica intr-un partid, primarie etc.

Alte discuții în legătură

Bună. sunt consultant pe fonduri europene la o firmă. am deschis ... Andreea Chis 12 Andreea Chis 12 Bună. Sunt consultant pe fonduri europene la o firmă. Am deschis și firma mea recent, ca și furnizor de echipamente. Aș vrea să devin furnizor la ... (vezi toată discuția)
Cadastru - fonduri europene anditaru anditaru Se pot obtine fonduri nerambursabile pt. efectuarea cadastrului intr-o comuna?Daca raspunsul este da ,as dori si alte amanunte sau indicatii unde as putea ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - d (debutant) HelenMoniq HelenMoniq Buna seara! In urma unui curs de antreprenoriat, cu planul de afaceri de la sfarsit am castigat un premiu in bani, dar pentru a benificia de acestia tb sa-mi ... (vezi toată discuția)