avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibilitate retrocedare rest suprafata composesorat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibilitate retrocedare rest suprafata composesorat

Buna ziua!
La data aparitiei Legii 247/2005, presedintele composesoratului a depus o cerere pentru retrocedarea intregii suprafete a acestuia. In anul 2008 s-a primit un raspuns de la Comisia Juderteana care refuza retrocedarea suprafetei pe motivul ca pentru acea suprafata, mostenitorii nu au depus cereri de retrocedare.
Acea decizie nu a fost atacata.
Mai exista vreo posibilitate legala de a deschide din nou procedura de retrocedare?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Retrocedare intreaga suprafata composesorat anamaria13 anamaria13 Buna ziua! As dori sa va expun urmatoarea situatie: La composesoratul satului nostru pana la aparitia L. 247/2005, prin HCJ s-au validat mai multe suprafete ... (vezi toată discuția)
Drepturi indivize intr-un composesorat teofillaze teofillaze Am intrat recent in posesia unor C.F.-uri cu averea bunicului in cadrul unui Composesorat. Cum pot intra in posesia acestei averi, daca nu am depus cerere in ... (vezi toată discuția)
Modificare hotarare definitiva si irevocabila blod blod Am o hotarare definitiva si irevocabila pronuntata in anul 2008 pentru reconstituirea unei suprafete de 5 ha padure, reconstituire facuta cu martori. In 2009 ... (vezi toată discuția)