avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire pentru un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire pentru un teren

Cine are personalitate juridica procesuala:comuna, primarul sau comisia locala pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor?
Am dat in judecata comuna (in urma studiilor pe care lea-m facut pe net, unde am gasit explicatii si cazuri similare) pentru ca, secretarul comisiei a tinut dosarul meu de despagubire 5 ani, pe motiv ca nu s-a intrunit comisia ca sa aprobe o adeverinta de cetatenie emisa de politie si l-a trimis numai dupa numeroase interventii. Am pierdut pe motiv ca de fapt trebuia sa dau in judecata comisia. Dar comisia nu are patrimoniu si de fapt de vina sunt primarul si secretarul care nu si-au indeplinit atributiile de serviciu. Pe de alta parte primaria este organul reprezentativ al comunei.

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren - 20 de ani de nedreptati! imeime imeime Am un teren de 0.88 ha si incerc sa intru in posesia lui de mai bine de 20 ani. Am facut toate demersurile necesare si in termenele legale toti acesti ani, ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii secretar ContSters135086 ContSters135086 buna seara, va rog sa ma ajutati cu doua raspunsuri: 1.sunt incadrata ca referent, grad superior, tr.1, este legal sa-mi fie delegate atributii secrerarului ... (vezi toată discuția)
Problema de fond funciar ginberto ginberto Judecatoria Z emite o sentinta prin care condamna pe primarul comunei T la 10 RON daune cominatorii pentru fiecare zi de intarziere de la data ramanerii ... (vezi toată discuția)