avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere esalonare plata taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere esalonare plata taxa judiciara de timbru

In urma partajului judiciar am ramas de plata la fisc 19000 lei suma ce reprezinta ajutorul acordat pentru taxa pe valoare . Nu am bani sa pot plati tot intr-o transa . Pot face o actiune in care sa cer instantei sa imi esaloneze in 48 de rate . Pot face dovada ca nu am venituri .
Daca s-a terminat procesul, instanta nu mai poate interveni in esalonare . Solicitati esalonarea direct la fisc.
.........in hotarire nu spune nici esalonat nici tot odata....ma gindesc sa platesc cum pot . ce spuneti ?
Probabil ca veti fi executat silit de fisc, dupa ce vor calcula si dobanzi si penalizari acelui debit.

Daca instanta nu a specificat vreun termen atunci trebuie achitati de indata ce hotararea ramane definitiva.

probabil.......daca pentru unii 20.000 de lei nu sunt o problema...pentru altii , sunt
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2015
ContSters369643, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitatea cererii de esalonare la plata a datoriilor catre anaf kostik kostik am o firma care datora la ANAF in luna a XI -a din 2012 suma de 37901 lei din care 23485 lei debite si 14416 dobanzi + penalitati de intarziere. Firma este una ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru ContSters289919 ContSters289919 As avea o mare rugaminte... am o nedumerire legata de taxa judiciara de timbru intr-un partaj (2012) al nepotului meu plecat din tara care a solicitat cota de ... (vezi toată discuția)
Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)