avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE FARA TITLU DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE FARA TITLU DE PROPRIETATE

Buna ziua. Parintilor sotiei mele nu li sa dat titlu de proprietate(nu numai lor).Ea fiind singura la parinti fara alti mostenitori vrea sa faca succesiune adupa parinti (mama a decedat in 2014). Se pate face succesiunea pe baza adeverintei emise de comisia de la primarie si pe baza anexei 24? Multumesc anticipat.
Stima
In Bucuresti nu se poate, in provincie am observat ca se accepta. Consultati un avocat din zona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa sotie doru58 doru58 Daca sotia este decedata si era mostenitoarea unei cote dintr-un teren si o casa(in provincie), impreuna cu alte trei surori si mama sa, dar intre timp a murit ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate ContSters127894 ContSters127894 Buna seara.Bunicii mei au avut cateva hectare cu pamant.Mama este singura mostenitoare(titlul de propietate este pe numele bunicilor decedati). Cum pot ... (vezi toată discuția)
In lipsa unui titlu de proprietate, se poate face succesiunea? bubuc bubuc Tata a murit acum un an, vreau sa fac succesiunea,am toate actele, mai putin titlul de proprietate pentru o casa la tara si pamantul pe care se afla casa. Am ... (vezi toată discuția)