avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impacare la divort, problema vanzare bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impacare la divort, problema vanzare bunuri comune

buna seara ,:fratele meu a vrut sa divorteze,, dar la tribunal s-au impacat ,in schimb a lasat tot prin notar ,sotiei sa vanda (casa ,terenuri)si sa vina in grecia unde el lucra de 25 de ani ,dar intre timp femeia si-a gasit pe altul si acum vrea sa vanda tot ,!! intrebarea el mai poate face ceva ,ca ar vrea sa se duca in romania sa vanda impreuna cu sotia si sa dea divort ,ca sotia sa se poate duce sa traiasca cu concubinul !! are doi copii majori la casele lor !:(in speranta ca imi veti raspunde va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2015
N_&_K_43, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 10 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
poate m-am exprimat gresit ,a lasat tot sotiei ,de fapt acum mi-a zis ca au mers la notar ,si el a renuntat la toate bunurile in favoarea ei ,dar nu au divortat !!acum el vrea sa se intoarca in tara ,se mai poate intoarce la casa lui ,renuntand la tot ,prin notar ,lasand tot pe numele sotiei??
~ Conținut șters la cerere ~
el a renuntat la tot ,si a plecat in grecia ,si i-a zis ca daca vrea sa traiasca cu el ,sa vanda tot si sa vina si ea in grecia !! acum el a aflat ca sotia lui are pe altcineva si umbla sa vanda casa terenuri ,si intreaba daca se mai poate face ceva !!
Vedeti intai ce a semnat, ce scrie exact in acea hartie ca altfel dam cu presupusul pana maine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, prezint următoarea situație. soț și soție de ... sfatavocat sfatavocat Buna ziua, Prezint următoarea situație. Soț și soție de 23 de ani cu 2 copii, unul major unul minor, cu casa pe numele copilului major data cu uz ... (vezi toată discuția)
Dreptul la copil in caz de divort alexmarinescu120 alexmarinescu120 Buna ziua, ma numesc alex si am o grava problema:sotia na insala de 1 an, am aflat acun o luna am discutat cu ea si a spus ca o sa puna capat aventurii.Dar nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu incredintare minor luciabac luciabac povestea e complicata.am o fetita de un an si 6 luni.locuiesc in casa soacrei cu sotul.cand fetita avea 3 luni sotul mi-a spus ca vrea sa divortam si sa ma duc ... (vezi toată discuția)