buna seara ,:fratele meu a vrut sa divorteze,, dar la tribunal s-au impacat ,in schimb a lasat tot prin notar ,sotiei sa vanda (casa ,terenuri)si sa vina in grecia unde el lucra de 25 de ani ,dar intre timp femeia si-a gasit pe altul si acum vrea sa vanda tot ,!! intrebarea el mai poate face ceva ,ca ar vrea sa se duca in romania sa vanda impreuna cu sotia si sa dea divort ,ca sotia sa se poate duce sa traiasca cu concubinul !! are doi copii majori la casele lor !:(in speranta ca imi veti raspunde va multumesc anticipat
poate m-am exprimat gresit ,a lasat tot sotiei ,de fapt acum mi-a zis ca au mers la notar ,si el a renuntat la toate bunurile in favoarea ei ,dar nu au divortat !!acum el vrea sa se intoarca in tara ,se mai poate intoarce la casa lui ,renuntand la tot ,prin notar ,lasand tot pe numele sotiei??
el a renuntat la tot ,si a plecat in grecia ,si i-a zis ca daca vrea sa traiasca cu el ,sa vanda tot si sa vina si ea in grecia !! acum el a aflat ca sotia lui are pe altcineva si umbla sa vanda casa terenuri ,si intreaba daca se mai poate face ceva !!