avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal contestat in justitie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal contestat in justitie

buna seara! Am si eu o problema de circulatie mai exact calcarea liniei continue dupa efectuarea unei depasiri,atunci cand m-am reincadrat pe banda de mers.Am solicitat politistului sa arate filmarea dar a refuzat.Eu timp de 30 ani nu am avut probleme cu rutiera asa ca agentul m-a jucat cum a vrut,mi-a scris el direct ca nu am obiectiuni[''ca oricum nu castigi daca dai in judecata''].Mie mi s-a parut cam dubios faptul ca mi sa propus sa dau spaga[200 e],am semnat totusi procesu verbal[a zis agentu ca e obligatoriu],dar am dat in judecata.Din hartiile depuse la dosar am reusit ca judecatoru sa nu dea solutia pe fond asa cum cerea reprezentantu politiei.O sa urmeze acum prima anfatisare si asa cum am cerut trebuie sa arate filmarea{facuta in miscare}.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa vorbesc acolo si ce elemente trebuie sa aiba o filmare in miscare cu aparat de pe MCVsa fie considerata ne concludenta.Eu ma bazez pe faptul ca daca agentu a cautat sa ne antelegem cred ca nu are ce trebuie si a mers mai departe marsand pe faptul ca nu dau in judecata.Va multumesc ptr ajutor ptr ca nu-mi permit avocat
Cel mai recent răspuns: neversaynever , utilizator 22:47, 9 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radar ONU EMIL ONU EMIL Daca ma opreste poilitia rutiera pe motiv ca am circulat prin localitate cu 90 km/h si solicit sa vad imaginea cu masina si viteza inregistrata de ap. radar ... (vezi toată discuția)
Contestatie retinere dovada de circulatie. drept de conducere ... garetbora garetbora Contestatie retinere dovada de circulatie. drept de conducere suspendat. Va rog mult sa ma ajutati, imi expira termenul de 15 zile pt depunerea ... (vezi toată discuția)