avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii telefonie

Buna Ziua. As dori sa-mi raspundeti,daca am datorii la telefonie,(Romtelecom,Vodafone)mai vechi de 3 ani,acestea nu se prescriu?Primesc acasa scrisori de la firme de recuperare-de ex. Getback,Bucuresti.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adinamos , utilizator 20:10, 10 Octombrie 2015
Pentru raspuns la obiect este necesar sa precizati date relevante
Termenul de prescriptie se intrerupe cu ocazia incheierii de documente pentru recuperare prejudiciu
contract in cheiat cu Romtelecom in 24 iulie 2012,sosesc scrisori de la Recuperatori de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Topactoring penalizari incredibile ContSters318935 ContSters318935 Buna ziua ! Vreau si eu putin ajutor din partea cuiva . ieri am primit o instiintare direct de la un agent topfactoring ca am de platit la ei 3400 lei din ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta romtelecom iulichivu iulichivu Buna ziua am si eu o problema, la sfarsitul lui 2011 am facut un contract cu romtelecom pentru internet si tv, au venit mi-au adus telefon, router si au ... (vezi toată discuția)
Factura neachitata vodafone de vreo 4, 5 ani amigosss amigosss Bună seara În anul 2010 am solicitat telefonic intreruperea contractului Vodafone valabil pana in luna martie 2011,din motive obiective, pentru care mi ... (vezi toată discuția)