avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere

Cum se calculeaza pensia de intretinere pentru doi copii unui conducator autocamion care lucreaza in strainatate , iar firma a depus adeverinta venit 400 lei salariu si 700 euro diurna, acesta lucrand 13 zile din luna, restul fiind absente nemotivate ?
Cel mai recent răspuns: andreeaviviana , utilizator 15:29, 11 Octombrie 2015
Ar trebui să solicitați stabilirea unei pensii de întreținere care să fie raportată la veniturile debitorului obligației de întreținere, respectiv valoarea salariului și a diurnei.
I s-a stabilit o pensie de 600 lei pentru ambii copii si a facut apel , motivand ca diurna nu poate fi urmarita pentru pensia de intretinere ,ci doar venitul net de 400 lei pe luna . As avea nevoie de parerea unui avocat referitor la acest aspect, miercuri este data cand ma voi prezenta in instanta, si nu am angajat avocat , mentionez ca unul din copii are handicap grav permanent !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Gong Gong Buna seara.Am.avut pruma.sentinta la divort prin acord,stabilirea domicilului la.minori,exercitarea autoritatii parintesti in comun,dar nu ne am inteles in ... (vezi toată discuția)
Diurna, se poate lua in calcul la stabilirea pensiei alimentare ? CORAPRITY CORAPRITY sunt interesata sa aflu daca diurna este calculata la stabilirea pensiei de intretinere. Fostul meu sot este sofer TIR INTERNATIONAL. In cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters369476 ContSters369476 buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu pensie de intretinere.fostul sot este angajat in tara are salariu minim pe economie dar lucreaza in strainatate ... (vezi toată discuția)