avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire salar cadre medicale ,conforn noii ordonante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire salar cadre medicale ,conforn noii ordonante

Lucrez ca asistent medical la un centru de noapte în subordinea Serviciului public local de asistenta sociala ,beneficiez de 25 % mărire de salar ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2015
ciobanuclaudia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 14 Octombrie 2015
Dvs va sunt aplicabile prevederile Ordonantei de urgenta nr. 70/2014 privind salarizarea personalului din cadrul sistemului public sanitar si sistemului public de asistenta sociala in anul 2015, care a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 811 din 6 noiembrie 2014.
Suntem platiti pe legea pentru sisitemul public de asistenta sociala ,dar nu este discriminare ?toti suntem asistenti medicali si lucram cu categorii dificile de persoane si tot noi avem salariile cele maI mici din sistem ,toate cadrele medicale nu inseamna cadre medicale din asistenta sociala
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2015
ciobanuclaudia, utilizator
Nu cred ca putem vorbi despre discriminare , intrucat sunt legislatii diferite si cei care stabilesc salariile sunt guvernantii sau parlamentarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privind majorarile salariale cu 25% din 1 octombrie 2015 rusmaria rusmaria Lucrez la un camin pentru persoane varstnice ca asistent medical si as dori sa stiu daca pot beneficia de aceasta marire salariala? Caminul apartine de ... (vezi toată discuția)
100 lei Justitiarul711 Justitiarul711 Cei 100 lei de care se aude ca se vor da cadrelor didactice si personalului din sanatate se vor da si functionarilor publici? (vezi toată discuția)
Marire salariu cu 100 ron cf oug inorog inorog Buna ziua. Conform OUG 37/2014 începând de la 1 ianuarie 2015 tot personalul din sistemul public sanitar şi cel de asistenţă socială vor beneficia de ... (vezi toată discuția)