avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Victima accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Victima accident rutier

Poate fi considerata "victima accident rutier" persoana care are 3 zile de ingrijiri medicale (fara spitalizare, doar o contuzie usoara cauzata de oglinda retrovizoare)?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 18:27, 11 Octombrie 2015
Da, atat timp cat a fost vatamata nefiind vina sa, si i s-a eliberat un CML, este victima unui accident rutier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa Ioana_N20 Ioana_N20 Am fost implicata intr-un accident rutier, rezultand 2 victime ce prezentau contuzii usoare. Medicul legist a scris in raportul medical (cred), cel care se ... (vezi toată discuția)
Procedura ranit in accident de circulatie zackyty11 zackyty11 Sora mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni. Care este procedura legala impotriva soferului care nu a dat prioritate, vina recunoscuta de el, si ce ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu victimă, pe trecerea de pietoni. cum se poate afla starea dosarului, unde se află acesta, și ce ar trebui să facă victima să se asigure că își recuperează cheltuielile? danidcn danidcn O cunoștință a fost victima unui accident auto pe trecerea de pietoni. La fața locului a venit un echipaj de politie, iar victima a fost transportată cu ... (vezi toată discuția)