avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare in sector privat dupa examenul de debutant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare in sector privat dupa examenul de debutant

Buna ziua ,
Sunt asistenta medicala si lucrez in sector privat , la o policlinica sunt angajata din data de 01.04.2013 iar in 09.03.2015 mi-a fost reinoit contractul de munca . Anul acesta am fost la examenul de debutant si as dori sa stiu cu cat se poate mari salariul , avand in vedere ca seful policlinicii nu vrea sa- l mareasca .
V-as ruga sa-mi trimiteti legislatia sau art. cu care as putea sa ma prezint la el si sa-l determin cumva sa mi-l mareasca .
In aceasta situatie nu doar eu sunt ci si colegele mele.
V a multumesc !
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2015
kovacscristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:55, 12 Octombrie 2015
In mediul privat angajatorii nu sunt obligati de legislatie sa mareasca salariile. Doar in cazul salariului minim brut pe economie exista aceasta obligativitate.

Marirea salariului se face in baza negocierii cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot beneficia de spor vechime si de spor grad asistent principal? crysspopa crysspopa Buna seara , ma numesc POPA F. si lucrez din 2007 ca asistent medical generalist la un cabinet medical scolar.Am fost angajata spitalului din cadrul ... (vezi toată discuția)
Salariu post studii superioare bugetari dwi dwi Am ocupat in cadrul unei institutii de stat un post pe studii medii pentru care primeam un salariu de 800 lei. Anul acesta in urma promovarii licentei am ... (vezi toată discuția)
Retributii as. grad principal sinensis sinensis Buna, in cazul unui asistent care a luat examenul de grad principal (se acorda dupa 5 ani)si care lucreaza la privat,are dreptul la marire de salariu sau ... (vezi toată discuția)