avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu post studii superioare bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu post studii superioare bugetari

Am ocupat in cadrul unei institutii de stat un post pe studii medii pentru care primeam un salariu de 800 lei. Anul acesta in urma promovarii licentei am trecut pe post de studii superioare , in urma sustinerii examenului organizat de angajator. Salariul meu este insa acelasi ( 800 lei) si nu inteleg de ce. De la Personal mi-au spus ca sunt blocati, nu pot face modificari la salariu ca ii obliga nu stiu ce ordonanta sa mentina aceleasi salarii. Eu stiam ca salariul pt. post de studii superioare ar trebui sa fie in jur de 1300 lei brut, imi puteti da mai multe lamuriri?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:07, 10 Ianuarie 2011
daca postul pe care sunteti angajat solicita numai studii medii atunci nu sunt obligati sa mareasca salarul indiferent de studiile dvs.
Daca ne spuneti din ce institutie faceti parte si ce post ocupati, poate ne dam mai bine cu parerea decat asa, orbeste. Salariu de aproape 1300 RON pentru studii superioare au doar privatii, la stat sunt destui licentiati cu salariul minim pe economie. Daca nu v-au marit salariul este posibil ca salariul pentru noul post, avand in vedere ca trebuia sa fiti incadrat in gradul imediat superior celui de debutant, sa fie mai mic decat cel pe care il aveati pe studii medii, asa ca vi l-au pastrat pe acesta... Legea 330/2009 (acum abrogata) spunea ca in 2010 se pastreaza salariile avute in decembrie 2009, dar fara a face precizari exprese in cazul promovarilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)
Salarizare logofatu logofatu Sunt angajata intr-un spital de urgenta din anul 2009 ca asistent medical. Am gradatia 5 si studii superioare, iar salariul meu de incadrare este de 1200 ron, ... (vezi toată discuția)
Care este salariul minim pentru studii superioare a functionarilor publici pentru anul anul 2010? nory_ro nory_ro Sunt functionar public in cadrul unei institutii de stat de 6 ani (20 ani vechime in munca). Anul trecut am finalizat studiile superiaore si in urma uni ... (vezi toată discuția)