avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conditii stabilire pret pentru contract de vanzare cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conditii stabilire pret pentru contract de vanzare cu clauza

Buna ziua,

As vrea sa stiu care sunt conditiile dupa care se stabileste pretul la intocmirea actelor de vanzare al unei garsoniere, cu clauza de intretinere, la notar. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 14:33, 12 Octombrie 2015
De regula onorariile notariale si impozitele aferente transferului de proprietate sunt raportate la valoarea imobilului respectiv. Valoarea de referinta se stabileste prin valoarea la care se aplica impozitul, fie ca se stabileste conform Grilei Notariale pe anul respectiv. Puteti gasi pe net formule de calcul si grilele respective, ca sa stiti orientativ pe viitor. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret imobil: minim/orientativ? notiunea de pret serios. andipop7777 andipop7777 Buna ziua. Cu un simplu search prin Google, am gasit \"Ghid Privind Valorile Orientative Ale Proprietatilor Imobiliare in Municipiul ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare intre parinti si copii melcisor melcisor Buna ziua! caut si eu ajutor in urmatoarea situatie: socrii mei vor sa treaca apartamentul pe numele nostru al meu si al sotului. Exista posibilitatea ca la ... (vezi toată discuția)
Onorarii si taxe notariale Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu daca eu am vandut un imobil cu 50% mai putin din valoarea trecuta in grila notarului de ce trebuie sa platesc taxele conform grilei si nu conform realitatii? ... (vezi toată discuția)