avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Numar de contact
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Numar de contact

Buna ziua,sunt divortata,cu copil de 5ani,custodie tutelara,tatal plecat in strainatate,nu respecta programul de vizita,nu am nr de contact,singurul mod de a primi pensia alim sau ce e de vorbit sunt parintii lui(parintii lui pun pensia copilului in cont),problema e ca mi am pierdut tel cu nr de tel,mi am luat alta cartela,nr inca incerc sa le recuperez de la cunoscuti,dar pe ale parintilor lui nu pot momenta sa ma prezint la ei la usa sa le las nr,ei nu vin la mine acasa,intrebarea mea este,daca sunt acasa la ora si ziua stabilita pt programul de vizita,trebuie sa le mai las nr de tel? Mentionez ca tatal nu mi a lasat nr si in putinele min cat am vb la tel,a facut o cu nr ascuns"sa nu cumva sa il stresez cu telefoanele"
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:18, 8 Mai 2021
~ Conținut șters la cerere ~
O persoană apropiată locuiește în concubinaj cu prietenul, într-un apartament închiriat. Prietenul a venit cu ideea să facă el un împrumut pt achiziționarea unui duplex , vor suporta cheltuielile împreună,dar e mai bine și mai ușor să achite ratele prin contul lui pentru că dacă vreodată se vor despărți se poate face partaj chiar dacă ea nu figurează în acte, doar cu dovadă ( nu știu ce dovadă)că au locuit împreună în această perioadă. Nu cred că e posibil asta, dar vă rog frumos,un răspuns de la o persoană avizată. Mulțumesc
ati postat in contul altui utilizator, postare veche de 6 ani.
deschideti subiect nou cu problema dvs.
ce i-a zis concubinul e o minciuna. nu are niciun drept doar ca locuiesc impreuna, sa cumpere amandoi pe cote parti si sa plateasca ficare rata sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la ceva după o relație de concubinaj? am cumpărat împreună o casă pe care acum fostul partener vrea s-o vândă adelaide1 adelaide1 Buna ziua! Am trăit cu cineva in concubinaj 5 ani si am primit si inelul de logodnă, iar din aceasta relatie de concubinaj a rezultat si o fetita...inainte ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita copil cu probleme medicale mamy86 mamy86 Buna seara,sunt o mamica divortata de 4ani,cu un copil de 5ani operat pe inima,custodie tutelara obtinuta in luna de 2014(chiar el trimitand instiintare la ... (vezi toată discuția)
Baietel incredintat mamei elles_1984 elles_1984 Buna seara, va scriu din dorinta de a ajuta o prietena divortata, careia i s-a incredintat baietelul (in varsta de 7 ani acum) spre crestere si educare. De ... (vezi toată discuția)