avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata

Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs ptr un prieten arestat.
A fost respins pentru liberare conditionata de cateva ori, ultima data stabilindu-se un nou termen pentru luna aprilie 2016, ramasa definitiva la Tribunal.
Intre timp a fost mutat la un alt penitenciar in tara, si doreste sa introduca o noua cerere de liberare conditionata la instanta respectiva, desi in mod normal va intra in comisie anul viitor in luna aprilie.
Exista vreo sansa din punct de vedere legal pentru ca aceasta cerere sa fie admisa? ori o va introduce degeaba?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihai1999 , utilizator 13:58, 13 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!fiul meu fiind arestat la poarta alba a făcut cerere ... Mincu66 Mincu66 Bună ziua!Fiul meu fiind arestat la Poarta Alba a făcut cerere pentru eliberarea condiționată care a fost judecată la judecătoria Medgidia.A fost ... (vezi toată discuția)