avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inchieiere suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

inchieiere suspendare

Salutare , ma aflu in litigii cu o persoana si ne plimbam de aproape 10 ani prin justitie, in urma cu ceva timp am castigat un process definitive si irevocabil dupa o perioada persoana cu care ma aflu in litigi nu stiu cum dar pentru acelasi obiect de judecata a castigat un alt proces la care am atacat hotararea cu revizurea hotarari lui deoare ce exista o hotarare definitive si irevocabila cu acelasi obiect de judecata. nu inteleg rezolvarea pe site am gasit: Tip solutie;155/1 c.pr.civ
Solutia pe scurt;in temeiul art.242 pct 2 Cpc suspenda cauza pentru lipsa partilor. irevocabila in sedinta publica. inchieiere suspendare mentionez ca am calitatea de Revizuent Recurent. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Phantom79 , utilizator 18:37, 12 Octombrie 2015
Nu a fost prezentă nici o parte în proces și nici nu a fost solicitată judecarea cauzei în lipsă astfel că instanța a suspendat cauza. Puteți solicita repunerea pe rol dar în acest caz trebuie să achitați 1/2 din taxa de timbru pentru cererea a cărei judecare a fost suspendată.
din partea mea nu cred ca exista un lucru bun repunerea pe rol atata timp cat eu am o hotarare definitive si irevocabila. zic si eu....eu am atacat hotararea lui , el sa continue cu nebunia eu doar ma apar, nu?? asa cred eu
S-a suspendat deoarece nu s-a prezentat nici o parte si nici nu s-a solictat judecarea in lipsa.Daca aveti interes , repuneti cauza pe rol,presupun ca aveti,din moment ce ati formulat cerere de revizuire.
interesul meu a fost sa fac cunoscut instantei de judecata ca exista o hotarare definitive si irevocabila favorabila mie si tot odata sa atac hotararea lui pe care o consider tardiva si ne fiind definitiva si irevocabila, oriunde va depune el accea hotarare voi depune si eu hotararea definitiva si irevocabila favorabila mie. altceva nu vad ce pot face daca persoana este infestata de visrul procesoman. ce ma sfatuiti ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune suspendata ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am o actiune pe fond care a fost suspendata pana la obtinerea unei irevocabilitati intr-o cauza/actiune conexa. Intre timp aceasta irevocabilitate ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ADIJ ADIJ Se poate repune pe rol o cauza solutionata printr-o hotarare irevocabila care a fost ulterior atacata cu contestatie in anulare admisa, caz in care hotararea ... (vezi toată discuția)
Suspendă judecata pentru lipsa nejustificată a părţilor. definitivă menoin menoin În temeiul art.411 alin.1 pct.2 Noul Cod de procedură civilă: Suspendă judecata pentru lipsa nejustificată a părţilor. Definitivă. Ce inseamna de ... (vezi toată discuția)