avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intrerupere serviciu telefonie mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intrerupere serviciu telefonie mobila

Buna ziua,
Am un contract de telefonie mobila incheiat pe firma si prelungit ....spun ei....telefonic, noi nu am semnat oficial nimic.
stiu ca si persoana fizica poti intrerupe oricand in baza unor legi, dar sunt ele valabile si pentru persoane juridice?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Ruxandra Cerbu , Avocat 21:27, 14 Octombrie 2015
Trebuie vazt de ce v-au intrerupt./suspendat contractul ,
Eu as face o notificare in care sa imi spuna clar cind a fost prelungit contractul, pe ce perioada si motivul suspendariigen neplata etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul verbal egal semnatura? alinarms alinarms Mi s-a spus de curand cand am incercat sa inchei un contract la o retea de telefonie ca acordul meu verbal este egal cu semnatura.Dar presupun ca nu acelasi ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante paliuk02 paliuk02 in urma cu aproape 2 ani mi-am rezilat contractul la romtelecom, trecand pe astral. Insa dupa cateva luni m-au sunat cei de la eos sa imi spuna ca am o datorie ... (vezi toată discuția)
Retele de telefonie mobila popica60 popica60 Cum se poate denunta unilateral un contract nedorit incheiat pe 24 de luni in reteaua de telefonie mobila [editat] care mi-a fost prelungit fara sa fiu ... (vezi toată discuția)