avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot avea probleme la casa de pensii daca nu mai sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot avea probleme la casa de pensii daca nu mai sunt asigurat?

Buna seara ! Am o intrebare-pt.o persoana care luna aceasta indeplineste conditiile pt.depunere dosar pensie anticipata partiala, daca nu mai este asigurata din anul 2014 , poate avea probleme la casa de pensii !?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:20, 12 Octombrie 2015
Nu. Dacă persoana respectivă îndeplineşte condiţiile pentru a beneficia de pensie, nu are nicio importanţă ce a făcut din 2014 încoace.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna seara ! Am auzit ca s-a schimbat ceva referitor la pensionarea anticipata. Va rog , poate cineva sa-mi spuna si mie la ce data pot solicita pensionare ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont -neplata contributieila pensie loredanaelena loredanaelena buna seara am o situatie delicata la firma, un angajat indeplineste conditiile ptr pensionare anticipata(vechime de 40 ani , 4 luni si 15 zile,varsta de 61 ... (vezi toată discuția)
Bună seara !mama mea are alzheimer, are 79 de ani și a primit ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună seara !Mama mea are alzaimer are 79 de ani și a primit decizia gradul ,grav fără insotitor chiar dacă am precizat în comisie ca singura nu se poate ... (vezi toată discuția)