avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare certificat inmatriculare dupa casatorie ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare certificat inmatriculare dupa casatorie ?

As dori sa stiu daca este obligatoriu sa schimb cetrificatul de inmatriculare dupa casatorie si daca da, ce acte imi trebuiesc ca sa schimb certificatul. Mentionez ca mi-am schimbat atat numele , cat si adresa.
Si inca ceva.....eu as dori ca masina sa ramana inscrisa la aceeasi primarie ca si inainte de casatori. Se poate? sau sunt obligata sa o transfer in evidentele fiscale la primaria de unde apartin acum dupa casatorie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george176 , utilizator 22:25, 12 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Este obligatoriu sa schimbi certificatul de inmatriculare, in prima faza trebuie sa mergi cu actele masini la primaria unde aveti domiciliu actual sa impuneti masina la primarie pentru luare in evidenta unde trebuie completat un formular, daca a trecut ceva timp de cand a fost schimbata adresa din buletin va trebuie sa platiti impozitul de la data respectiva, dupa care vi se va da decizia de impunere cu care mergeti la servicul de inmatriculari, unde vi se face o fisa de inmatriculare redactata la masina de scris, daca ati apucat sa platiti impozitul la vechea adresa din buletin vi se va restitui diferenta pana la data cand ati impus masina la noua adresa.Dupa care trebuie mers la directia de taxe si impozite pentru a scoate masina din evidenta de la vechea primarie unde veti primi certificatul de radiere si unde impozitul trebuie sa fie 0. Cel mai bine sa faceti acest lucru cat mai repede ca sa nu fie nevoie sa platiti impozitul la primaria veche si dupa sa platiti din urma la actuala adresa si in felu acesta numai aveti de umblat sa va recuperati bani de la primaria de unde a fost masina luata in evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte identitate si schimbare de domiciliu-implicatii yasmina_ana yasmina_ana Mi-am schimbat cartea de identitate si domiciliu in alt municipiu.Este obligatoriu sa-mi schimb permisul de conducere si actele masinii? Ce alte implicatii mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand o masina care este pe numele de fata? biancadihoiu biancadihoiu Buna ziua, Detin o masina dobandita inainte de casatorie. Numele pe talon si cartea masinii nu a fost schimbat momentan (dupa casatorie) si as vrea sa vand ... (vezi toată discuția)