avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intarziere termen de plata contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intarziere termen de plata contract vanzare cumparare

Buna seara. Am cumparat o proprietate cu un credit bancar. Conform contractului eu cumparatorul trebuia sa-i achit sulta pana la 12.10.2015 dar datorita unei greseli survenite la contractul de ipoteca incheiat intre mine si banca plata nu s-a putut face fiind nevoie de un aditional la acest contract facut astazi 12.10.2015 dar intabularea acestui act facandu-se abia maine 13.10.2015 acesta ducand la deblocarea sumei datorate de mine.Mentionez ca eroarea a survenit datorita faptului ca notorul nu a luat in calcul toate comisioanele practicate de banca in contractul de ipoteca fiind trecuta doar suma care o datorez eu iar banca nu a verificat mai amanuntit respectivul contract. V-as ruga sa-mi spuneti la ce ma pot astepta din partea vanzatorului respectivului imobil in situatia data eu platind absolut toate actele cerute atat de notar cat si de banca asigurare casa etc. Din spusele bancii intarzierea ar fi de doar o zi ca neplata aducand respectiva intabulare a aditionalului suma ar fi deblocata iar eu as putea onora contractul. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plata sultei prin credit ipotecar? kdoina2007 kdoina2007 In cazul unei sentinte de partaj cu plata sultei, daca nu am banii si va trebui sa ma imprumut de la banca, aceasta va acorda creditul? Daca nu, ce metoda ar ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare apartament ipotecat, riscuri florisimi florisimi Va rog sa ma lamuriti ce poate arata urmatorul paragraf dintr-un contract de vanzare: Imobilul nu este grevat de sarcini, cu exceptia ipotecii pentru suma de X ... (vezi toată discuția)
Transfer sarcina imobil curiosu curiosu Vreau sa cumpar un apartament care are inscrisa in CF o sulta. Ii dau propritarului diferenta dintre pretul convenit si sulta, preiau eu obligatia sa platesc ... (vezi toată discuția)