avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Litigiu de munca

Buna seara!
Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie. Sunt functionar public, studii superioare, angajat pe un post corespunzator studiilor in urma unui concurs sustinut acum trei ani-referent de specialitate.Cu 25 zile in urma, am fost incadrat prin decizie de personal semnata si de mine(din pacate) pe o functie net inferioara, neconforma cu studiile mele si cu fisa postului, sub promisiunea ferma ca este ceva temporar.Ulterior, am aflat ca in locul meu a fost transferat altcineva fara pregatirea necesara postului.
Cum pot sa-mi recapat drepturile?Mentionez ca am fost dus in eroare ca este doar o schmbare temporara.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: iulia_n40 , utilizator 22:44, 12 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare functie publica monodora monodora Cum se poate transforma o functie de referent de specialitate in consilier? Mentionez ca la angajarea pe postul de referent de specialitate, aveam studii ... (vezi toată discuția)
Nu cred ca sunt incadrat cum trebuie ca functionar public in politia comunitara adyshor adyshor cand m-am angajat aveam facultatea terminata dar primaria m-a incadrat pe o treapta de salarizare cu studii medii. Creintele postului erau pt studii medii dar ... (vezi toată discuția)
Legea salarizării - reîncadrare Butterfly2014 Butterfly2014 Bună ziua! Un funcționar public încadrat pe un post de referent - studii medii, a promovat examenul de promovare, însă ANFP a atacat dispoziția ... (vezi toată discuția)