avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua
Eu si sotul meu am hotarat de comun acord sa divortam .Casatoria a sost incheiata in Romania in urma cu 16 ani iar noi locuim acum in Marea Britanie . Am inteles ca in conditiile in care ambii soti sunt de acord divortul poate fi pronuntat de notar .Daca este adevarat, care ar fi actele necesare de depus la notariat ? Pot apela la un notar din Romania sau din Marea Britanie ?
Casatoria se desface pe teritoriul statului unde a fost incheiata. Pe de alta parte trebuie sa va deplasati in Romania sa semnati actele in fata notarului. Aveti nevoie de actele personale si de certificatul de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord problema domiciliu Sharpshooter Sharpshooter Buna ziua , vreau sa intreb daca este obligatoriu ca procedura de divort sa aiba loc in acelasi judet , oras unde au partile domiciliul . In cazul de fata ... (vezi toată discuția)
Divort mdaria mdaria Buna ziua, Ma numesc Daria si as vrea unele informatii privind divortul. M-am casatorit in Spania cu un cetatea roman in octombrie 2004.am stat impreuna pana ... (vezi toată discuția)
Divort razvy_balan razvy_balan Cei doi soti decid sa divorteze. Cei doi nu mai au bunuri comune(deci nu mai e cazul de partaj). Copilul nu mai e minor, are 26 de ani. Situatia financiara a ... (vezi toată discuția)