avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... taximetrist independent
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

taximetrist independent

Buna ziua! Sint un taximetrist independent si as dori sa -mi angajez una sau doua persoane pe masina mea. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac sa pot angaja alte persoane fizice? Am auzit ca se poate face ,,mica intreprindere,,sau altceva...
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:37, 17 Iulie 2009
Puteti sa deschideti o intreprindere individuala (adresativa Registrului Comertului pentru indrumari)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laborator patiserie in apartament de bloc - e legal? magnolia1969 magnolia1969 Buna ziua, As dori sa fac un laborator de patiserie (1,2 produse) in apartamentul in care locuiesc si as dori sa stiu daca, legal, este posibil acest lucru. ... (vezi toată discuția)
Pfa taxi poate angaja o ruda de gradul i ? alexzeu alexzeu Ca PFA LICENTA TAXI pot lua baiatul sa lucreze cu mine pe masina?bineinteles cu atestat.?el dupa anul de incepator isi poate obtine atestatul de taximetrist ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei societati AmaliaPopescu AmaliaPopescu Doresc sa deschid un coafor in provincie unde sa lucrez doar eu.De ce acte am nevoie pentru infiintarea unei societati sau asociatie familiala?Cum se poate ... (vezi toată discuția)